triss Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Ahoj.. Nezkoušel někdo náhodou náhodou přidávat DLC Basketball Challenge Pack do hry Kinect Sports Season Two.Všechny DLC co ke hře jsou, se normálně načtou, kromě zmíněného Basketballu.Odemčený je. Předem díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 tak ti chybi title update na to dlc proto neni videt pokud je v poradku a dobre nakopceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Květen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 tzn přesně co?Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 DLC mám v XM360 odemčené, TU poslední a taky se mi nezobrazuje ve hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 a to je posledni dlc? je na nej uz TU? ja to mam smazany moc me to nebralo radsi mastim na kinectu tigera kdyztak hodim na hdd a zkusim tez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Květen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 jj Poslední DLC to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 no tak to je mozny ze jeste neni title update kterej to pusti jedine to muzu nahodit tez a kouknout jesi to jde nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Květen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 no kdyby si byl od té dobroty, určitě bych to uvítal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 ok ted tu mam praci odpolco na to mrknu dam vedet se dneska nejak nemuzu dostat na 360iso sosam tam od tad nemate kdyztak odkaz na to dlc PM dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 dlc jsem si sosnul a za boha nemuzu najit dvdcka s kinect sports 1 a 2 takze sory dlabu na to kdyz najdu zkusim sory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Květen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 Tak jsem to nakonec zprovoznil a to jsem začal tím, že jsem Updatoval na DB 14719 a nic :o) Na to jsem se chystal stejně již delší dobu.Celý problém spočíval v tom, že se musí vytvořit adresář 000B0000 do kterého se nakopíruje tu00000004_00000000 takže komplet to vypadá takto Content\0000000000000000\4D5309D6\000B0000\tu00000004_00000000 TU je ke stažení zde : jumbofiles.com/c0pl621pocoj Po této operaci se ihned Basket ukáže a změní se celé menu hry. Samozřejmě potřebujete Kinect Sports Season Two - Basketball Challenge Pack .. GOOD LUCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 me to i přes to nefunguje. nemám ale DB 14719. toto je prvni dlc se kterým mám problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Květen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Tak zkus ještě tu00000 004_00000000 nakopírovat do Cache. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 no ten update se ti stahne sam pokud mas pripojeni na net nebo ho stahnes rucne zrejme to vysi na verzi dashe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Skvělé, už to funguje. Neměl bys náhodou TU do arkády Joe Danger? Mám dvě DLC ale to poslední se ve hře neobjeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.