skratch01 Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Zdravím lidičky, potřebuji radu. Koupil jsem xbox, kde byl(nebo možná je stále) flash LT 3. Bohužel bývalý majitel jej uvedl do továrního nastavení, dash je 13599, tudíž nefunguje kinect a xbox chce udělat system update. Můžete mi poradit co dělat, abych nepřišel o flash? :-) Děkuji předem všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 pokud je tam LT3 tak prozatím není update, který by ti Flash odstranil. podle dashboardu 13599 tam LT3 myslím nebude. Měl bys mít DB 14699. Update můžeš udělat s Flashdisku. Továrním nastavením se určitě bývalý majitel nevrátil na starý DB.(nejde to) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skratch01 Odesláno Květen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Díky za odpověď. Tím pádem to znamená, že to flasher nezměnil? Čerpám jen z toho co jsem vyčetl z jiných fór. Taky jsem četl, že prostý kinect update flash nějak neovlivňuje? Ale pochopitelně se bojím něco s tím dělat.. Znamena to tedy, ze mohu udelat nejnovejsi system upgrade v klidu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasklimes Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Ahoj, mám jednu otázku. Mám na konzoli udělané RGH a potřeboval bych na HDD dostat hry a hlavně je tam nějak rozjet. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.