Joska Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 [TABLE=width: 99%, align: left] [TR] [TD][/TD] [TD]Ahoj, do teď jsem měl LT+ 2.0 a ten starší dash a teď jsem omylem dal na 14719. Před tím mi šel třeba skyrim a teď ne. Stačí jenom přepálit, a xgd3 vypálit znovu nebo musím na LT+3.0? Moc díky :)[/TD] [/TR] [/TABLE] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pietro Fofista Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 jj musíš............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Květen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 LT 3.0? Na tomhle mi jdou všechny krom XGD3 :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pietro Fofista Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 LT 3.0? Na tomhle mi jdou všechny krom XGD3 :( i kdyby jsi měl starší DB a pokud máš poslední verzi abgx a XGD3 hru se přes něj prohnal a vypálil tak na LT+2.0 nebude fungovat. musíš udělat LT+3.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Květen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 ne, mám i tanto jsem prohnal přes starší verzi abgx, která ještě patchovala na LT+ 2.0. Takže by to vlastně mělo jít ne? Myslím že ten abgx byl 1.0.2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pietro Fofista Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 stejně jsi udělal update na poslední DB takže LT3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Myslím, že nepotřebuješ LT 3.0, mělo by stačit ze hry odstranit topology data a hru spustit s title updatem. Návody jak na to, jsou někde v sekci tutoriály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Květen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 s title updatem nejnovějším nebo to mam zkoušet? takže když mám teď starší XGD3 hry (které mi šli) stačí jenom title update nebo celý převypálit? Každopádně moc děkuju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 Nevím, to ti neporadím, nejsem si jistý jestli to takhle jde, můžeš to buď vyzkoušet, nebo rovnou nechat udělat lt 3.0. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 Téma zde mnohokrát probírané. LOCK ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Joska
[TABLE=width: 99%, align: left]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ahoj, do teď jsem měl LT+ 2.0 a ten starší dash a teď jsem omylem dal na 14719. Před tím mi šel třeba skyrim a teď ne. Stačí jenom přepálit, a xgd3 vypálit znovu nebo musím na LT+3.0? Moc díky :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts