David50G Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 Vypadá to dobře takový crysis na mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 OMG, koukam ze vykradat Halo je uz moc nebavilo, tak se vrhli na Crysis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Červen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 :-D tak zklamání, grafika hnus hodně chyb, zasekává se ovládání možná tak multak stojí za to Odesláno z mého LT15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 :-D tak zklamání, grafika hnus hodně chyb, zasekává se ovládání možná tak multak stojí za to Odesláno z mého LT15i pomocí Tapatalk 2 Co to tu třepeš prosimtě ? grafika hnus ? zasekává se ? .. to asi nebude chyba hry .. ale tvojeho mobilu ... já to hrál a grafika je parádní .. hratelnost se ještě dá , a jede mi to plynule (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 jelikož mám na všech zařízeních Tegra3, hru jsem si nikdy pořádně nezahrál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.