Manoust Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 Caute Sony rozdava 2 minis hry zdarma http://konzolista.cz/articles/onearticle/?page=2&link=sony-rozdava-dve-minis-hry-zdarma-168388&sekce=novinky (musite mit FB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Diky moc ze si to sem napsal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Neni zaco :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pankrejro Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Taky jsem získal kód pro tyto 2 minis hry. Řeknu vám, že jsem to chtěl vzápětí smazat, ale obě hry mě na chvilku chytli a přítelkyně...ta hraje doteď :D jinak určitě uvítám další takové akce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 ja to taky nehraju a hraje to stara :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pankrejro Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Přesně tak, ona je ráda, že jsem jí něco stáhnul (samozřejmě jsem jí musel říct, že jsem to udělal jen pro ní :D ) a čekal jsem něco jako "víš, že mě hry neberou" a doplatil jsem na to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 U mě je to stejné :) ... Musel jsem taky říct že je to pro ní ... Ale teď mi začala hrát i BF3 a skoro jí nejde zastavit :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pankrejro Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 U FPS je tam na ní prej moc tlačítek (bohu dík :D ) ale už mi začala šahat i do fify 12, tak mám taky strach, ale pořád mám doma hlavní slovo já, takže bych to moc neřešil :D jinak ty minis hry jsou docela povedené i mě se líbila ta hra s tím bagrem, je to klasika a jako oddychovka to funguje bombasticky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Me kupuje hry furt, tak sem ji to taky stahl :D prej je dekuju D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brody1468625846 Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Hezkyyy. Mohlo by bejt něco dalšího :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.