plaCZEbo Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Ahojte, je to sice blbost ale mám provlém že se mi špatně synchronizuje čas. Když nechám synchronizaci přes net a časové pásmo +1 hod (Prague). Tak mi to nastaví vždycky čas o hodinu míň než je... nevíte co s tím? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 změň si to na letní čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Květen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 dik, zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 mě to dělá taky,i když změnim na letní čas,vypnu konzoli a zapnu je tam zase ten spatnej.tudiž sem musel předelat natvrdo.Když mam čas nastaven spravně,hraju a získám trofej,u trofeje se zobrazi čas o hodinu nazpátek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Mám ten samý problém. Stačí, když čas nenastavujete online, ale ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Blby, je ze se hodiny u PS3 predchazi, takze kdyz si nedas synchronizaci online, tak mas za par dni o par minut vic. Me to teda delaa trochu me nastvalo, ze PS3 neumi poradne hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Blby, je ze se hodiny u PS3 predchazi, takze kdyz si nedas synchronizaci online, tak mas za par dni o par minut vic. Me to teda delaa trochu me nastvalo, ze PS3 neumi poradne hodiny. tak tohle je mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Blby, je ze se hodiny u PS3 predchazi, takze kdyz si nedas synchronizaci online, tak mas za par dni o par minut vic. Me to teda delaa trochu me nastvalo, ze PS3 neumi poradne hodiny. Mě se to stává taky, už mi to začíná pomalu vadit, se vždycky divim, že už je tolik hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 No aby toho nebylo málo, tak má PS3 Slim 160GB nečte více vrstvá Blu-ray (MGS4, Uncharted3 atd.) ... ale to už je na jiné téma .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 ma stejny problem,i když to nastavim ručně tak se stejně připoji na psn a bum je tam zas špatny čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 máš nastavený letní čas(daylight saving)??? CZ mebo UK účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.