Cartman182 Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Ahoj, mám problém s Operou skoro u každého webu mi hází tuhle hlášku http://2i.cz/2eb03e14c7 Dám zabezpečení "Pamatovat si svoji volbu" a přijmout, ale stejně mi to napíše znovu a znovu. Nevíte někdo co s tím udělat ? Operu jsem přeinstaloval i aktualizoval, ale marně. Díky za odpovědi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr.voltr Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 podle mě máš v pc špatnej datum/čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Květen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 OMG , máš pravdu jak mi vraceli PC z reklamace tak mi změnily datum, ale čas seděl a nenapadlo mě se podívat na datum . Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cartman182
Ahoj,
mám problém s Operou skoro u každého webu mi hází tuhle hlášku
Dám zabezpečení "Pamatovat si svoji volbu" a přijmout, ale stejně mi to napíše znovu a znovu.
Nevíte někdo co s tím udělat ? Operu jsem přeinstaloval i aktualizoval, ale marně.
Díky za odpovědi .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.