Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejde mi aktivovat AVATAR

Recommended Posts

Zdravím,

potřeboval bych poradit jak vyřešit problém s nemožností aktivovat Avatara.

Vše začlo tak, že mi nešel DLC Euro 2012 do Fify12. Jeden z důvodů uvedený na fóru bylo, že by to mohlo být starým dashem respektivě, že je nutné aktualizovat Avatara. Další podmínkou bylo udělat účet s XUID (něco s onlinem). První věc jsme tedy provedl operace s accountem abych přidal XUIC, poté mi avatar furt šel ale hra stále ne. Pustil jsme se teda do aktualizace dashboardu. Podle návodu jsme aktualizoval na 14699 metro. Poté jsme nainstaloval DashLunch 2.32 aby mi jel FSD2.2. Tam mi už mi ale nejde zvolit můj avatar (ani teda v NXE). Je na výběr ale nepřihlásí se. V návodu na update dashe byl poznámka, že musím ještě dyštak aktulizovat z normálního přejmenovanýho updatu od MS, to jsem udělal. (p.s. dlc furt nejde)

Doufám, že to někdo přelouskal až sem a zná odpověď,

budu rád za jakýkoli typ,

S pozdravem,

Jakub

EDIT: měl jsem zalohu Accountu kterou jsme tam teď vrátil a avatar jde, takže chyba byla někde tam ale stále mi nejde to DLC do FIFY12.. klidně lock téma, nadpis už neodpovída problému .)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu