Pietro Fofista Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Max Payne 3 Dloho očekávaný titul pro Xbox360, který vychází na trh 17.05.2012 Pro ty zvás, kteří jste neměli možnost hrát 1 a 2 díl (sice na jiných konzolích) a chtěli by jste si počíst, ale i pro ty, kteří Maxe Payna už znají a rovněž si rádi počtou a připomenou si děj v předešlých dílech a budou se motivovat do 3 dílu mám tady ke stažení komix, který Vás provede předešlým příběhem. http://www.rockstargames.com/maxpayne3/restricted_content/restricted_content_agegated/ref?redirect=http%3A%2F%2Fwww.rockstargames.com%2Fmaxpayne3%2Fcomics&hash=59f718b579ef6d6ac235f5d9a3ebf285 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 No osobně co jsem se díval na růžná videa, tak mě to nějak nechytlo, ale kdo ví třeba hra bude super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Květen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 když jsem hrál druhý díl na PS2 tak mě velice pohltil děj a vývoj hry a to se stává u velice mála her. Je pravda, že 100 lidí 100 chutí, ale každopádně se těším i když se může stát, že ani mě hra nechytne... každopádně hru vydává RockStar takže počítejme, že to nebude hra na pár hodin nebo na jeden večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 mě spíš zajímá jak do MP chtějí zakomponovat zpomalování času... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Mulťák bude asi hodně silnou stránkou nového Max Payna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Název release: Max Payne 3 RF XBOX360-XPG Velikost: 14.6 GB Region: FREE Žánr: Akční FW: LT 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 stahuju tuhle hru, chci se jen tak v rychlosti zeptat, pojede to i na 2.0 fW ? jsem slyšel, že ty 3.0 nejsou nezbytný pro nový hry, mám jasper ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemak Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Pojede, da se to opatchovat na LT2.0, mrkni se na xbox360iso.com , tam sou na to navody, nebo youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Počkám si až trošku sleze cena :) a možná koupím, ale prvně si přečtu vaše ohlasy na single :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 škoda že to zkusím až ráno :D:/ ale když je to na tom enginu z GTA IV tak snad to nebude tak zalagovany a nebude padat framerate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Květen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 stahuju tuhle hru, chci se jen tak v rychlosti zeptat, pojede to i na 2.0 fW ? jsem slyšel, že ty 3.0 nejsou nezbytný pro nový hry, mám jasper ;-) dá se rozjet po patchi na LT+2.0 ale je to XGD3, hra bude mít ochranu AP2.5 tak proč nemít nový DB a hlavně nový LT+3.0, který už bude potřeba pro všechny nové hry. je to zbytečná práce a riziko postihu s XBL a hlavně zbytečně vypalujete hry pro LT+2, protože po REflashi si budete muset pálit vše znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 No, ale že když dost lidí psalo co to takhle udělaly u hry Sniper elite (XGD2-která taky vyžaduje už nový DB) tak jim pak nešly s LT+2 XGD3 hry NAINSTALOVANY NA HDD!! dá se rozjet po patchi na LT+2.0 ale je to XGD3, hra bude mít ochranu AP2.5 tak proč nemít nový DB a hlavně nový LT+3.0, který už bude potřeba pro všechny nové hry. je to zbytečná práce a riziko postihu s XBL a hlavně zbytečně vypalujete hry pro LT+2, protože po REflashi si budete muset pálit vše znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Jestli do hry pujdu, tak jen kvuli singl-playeru. Abych rekl pravdu, tak me multiplayer od RockStaru nikdy moc nechytil. Kazdopadne ma volba prijde o tyden pozdeji v podobe Ghost Recon:FS, ale to sem nepatri, tak sry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 tak mám za sebou chapter 5 a musím říct že je to fakt dobrá hra, grafika ujde, bullettime je hodně povedenej, hratelnost taky, retro mise se mi hodně líbí, ale už to není tak tajemny jak 2. díl.. doufám že singl bude aspoň dlouhej když je ta hra na 2 dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 A co fps ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 drží to jakžtakž stabilně, nemá to propady jak GTA 4, jen občas se to trošku spomalí když je výbuch ale jinak v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox131468627237 Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 jak je ta mise kde hori ten barak a jak je ta cast kde zabijete tri typky, shodite tu skrin s tema suplikama - tak potom projdu tim sklem a hned vpravo sou dvere - vejdu do nich a propadnu se do zeme = smrt dela to taky nekomu? nevim jak dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Ted sem si vypalil prvni DVD a za boha to nemuzu rozjet. instalace hodi chybu na 49% a hra po 2 uvodnich obrazovkach zustane cerna. LT3,0 ihasku mam vypaluju to jak vsechny ostatni hry, witcher i sniper elite me jede. Tohle se mi stalo i u posledniho Halo ta cerna obrazovka a prototype taky nesel nainstalovat ale sel hrat az do konce. Mate nekdo tuseni cim to muze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 projel si hru v abgx ? na co pálíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 zda se to jen me, nebo je ta grafika nejaka divna...myslim tim ze porad problikavaji zvlastni barvy, hlavne behem videosekvenci..nevim jestli to brat jako ze zacatku , kdyz je max v lihu, tak vzpomina a trosku mu to hlava nebere, nebo proste je to nejaka chyba , ktera se docka updatu..moc se mi to nezamlouva, jak se to tak nejak trepe, a problikava tu a tam jak chameleon, rozdvojuje obraz...nebo jsem jeste pod vlivem ja, ale mel jsem vcera jen jednoho cool lemona :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Projety v abgx to mam jak za posledni 3 roky vsechno a palim na verbatimy 4x s OPC. EDIT.: Ted sem to projel pred kprobe a asi je neco spatne. http://i.imgur.com/rOTSM.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 teďka by mohli vydat nějakou hd edici aspoň druhyho dílu :D tak trojku už hraju z druhyho dvd.. to je teda nejaky kratky ne?:D a co me sere je to ze pulka hry jsou videa co nejdou preskocit :D:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Mam dotaz chce to po me naky update muzu ho dat nebo se to odfleshuje?mam lt 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Jo jo s max paynem jsem spokojenej je to takova alkoholova jizda,abys nezustal pozadu za maxem k hrani doporucuji tonic a gin nebo whiskey co pije max v sao paolu ale tu jen tak asi nesezenem.I kdyz jsem nekde cetl ze je to kratke modlim se abych tech 10 hodin hra dosahla,bojim se ze ty dva disky jsou pouze kvuli multiplayeru a ne singl kampani.Video sekvence proc bys je preskakoval pak nevis o cem je rec.Zatim tak 8-9 z deseti. A kdo ma lt 2.0 a nevypaluje ihas ,tak hru z hdd nerozjede stejne jako jine xgd3 hry na novym dashboarde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 no kdyz neco opakuju nejakej usek tak porad nechcu cumet na stejnej rozjezd.. proto bych to rad preskakoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.