Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Max Payne 3

Pietro Fofista

Recommended Posts

Max Payne 3

Dloho očekávaný titul pro Xbox360, který vychází na trh 17.05.2012

Pro ty zvás, kteří jste neměli možnost hrát 1 a 2 díl (sice na jiných konzolích) a chtěli by jste si počíst, ale i pro ty, kteří Maxe Payna už znají a rovněž si rádi počtou a připomenou si děj v předešlých dílech a budou se motivovat do 3 dílu mám tady ke stažení komix, který Vás provede předešlým příběhem.

http://www.rockstargames.com/maxpayne3/restricted_content/restricted_content_agegated/ref?redirect=http%3A%2F%2Fwww.rockstargames.com%2Fmaxpayne3%2Fcomics&hash=59f718b579ef6d6ac235f5d9a3ebf285

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

když jsem hrál druhý díl na PS2 tak mě velice pohltil děj a vývoj hry a to se stává u velice mála her. Je pravda, že 100 lidí 100 chutí, ale každopádně se těším i když se může stát, že ani mě hra nechytne...

každopádně hru vydává RockStar takže počítejme, že to nebude hra na pár hodin nebo na jeden večer

Odkaz ke komentáři

stahuju tuhle hru, chci se jen tak v rychlosti zeptat, pojede to i na 2.0 fW ? jsem slyšel, že ty 3.0 nejsou nezbytný pro nový hry, mám jasper ;-)

dá se rozjet po patchi na LT+2.0 ale je to XGD3, hra bude mít ochranu AP2.5 tak proč nemít nový DB a hlavně nový LT+3.0, který už bude potřeba pro všechny nové hry. je to zbytečná práce a riziko postihu s XBL a hlavně zbytečně vypalujete hry pro LT+2, protože po REflashi si budete muset pálit vše znovu

Odkaz ke komentáři

No, ale že když dost lidí psalo co to takhle udělaly u hry Sniper elite (XGD2-která taky vyžaduje už nový DB) tak jim pak nešly s LT+2 XGD3 hry NAINSTALOVANY NA HDD!!

dá se rozjet po patchi na LT+2.0 ale je to XGD3, hra bude mít ochranu AP2.5 tak proč nemít nový DB a hlavně nový LT+3.0, který už bude potřeba pro všechny nové hry. je to zbytečná práce a riziko postihu s XBL a hlavně zbytečně vypalujete hry pro LT+2, protože po REflashi si budete muset pálit vše znovu
Odkaz ke komentáři

tak mám za sebou chapter 5 a musím říct že je to fakt dobrá hra, grafika ujde, bullettime je hodně povedenej, hratelnost taky, retro mise se mi hodně líbí, ale už to není tak tajemny jak 2. díl.. doufám že singl bude aspoň dlouhej když je ta hra na 2 dvd

Odkaz ke komentáři

Ted sem si vypalil prvni DVD a za boha to nemuzu rozjet. instalace hodi chybu na 49% a hra po 2 uvodnich obrazovkach zustane cerna. LT3,0 ihasku mam vypaluju to jak vsechny ostatni hry, witcher i sniper elite me jede. Tohle se mi stalo i u posledniho Halo ta cerna obrazovka a prototype taky nesel nainstalovat ale sel hrat az do konce. Mate nekdo tuseni cim to muze byt?

Odkaz ke komentáři

zda se to jen me, nebo je ta grafika nejaka divna...myslim tim ze porad problikavaji zvlastni barvy, hlavne behem videosekvenci..nevim jestli to brat jako ze zacatku , kdyz je max v lihu, tak vzpomina a trosku mu to hlava nebere, nebo proste je to nejaka chyba , ktera se docka updatu..moc se mi to nezamlouva, jak se to tak nejak trepe, a problikava tu a tam jak chameleon, rozdvojuje obraz...nebo jsem jeste pod vlivem ja, ale mel jsem vcera jen jednoho cool lemona :D

Odkaz ke komentáři

Jo jo s max paynem jsem spokojenej je to takova alkoholova jizda,abys nezustal pozadu za maxem k hrani doporucuji tonic a gin nebo whiskey co pije max v sao paolu ale tu jen tak asi nesezenem.I kdyz jsem nekde cetl ze je to kratke modlim se abych tech 10 hodin hra dosahla,bojim se ze ty dva disky jsou pouze kvuli multiplayeru a ne singl kampani.Video sekvence proc bys je preskakoval pak nevis o cem je rec.Zatim tak 8-9 z deseti. A kdo ma lt 2.0 a nevypaluje ihas ,tak hru z hdd nerozjede stejne jako jine xgd3 hry na novym dashboarde.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu