Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem zatim udělal 2 mise, zahrál něco málo multiplayeru a můžu říct že je to skvělá hra, hraju na hard abych odemkl hardcore, a už ted je to extrémně těžké abych řekl pravdu. Hlavně těžké je že si nemůžu vybrat ani soft lock na hard diff. Akorát co mě naštvalo je deathmatch, úplně nesmyslnej, taktika není ani možná když zabíjíš, umíš to dobře, ale najednou ze všech stran přijdou další hráči nebo se spawnou blízko u tebe, to mě štve! :D

• Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Ahoj, mám problém, první dsk odehraný, druhý jsem chtěl nainstalovat na HDD a ve 14% vyskočí hláška cant read this disc, it may be scratched or dirty, clean disc with a soft cloth and try again. mám nejnovější flash + liteon vypalovacku mám hru hrát z disku nebo se mě v určitém místě sekne a nepůjde.

pokud je disk vpořádku, jako že není zničený, tak je to špatně vypálený... tohle mi dělala i Forza, hra běžela, ale když si vybral určitý auto na určitý trati, tak se to seklo... většinou to je vypálením

Odesláno
Tak uz v pořádku,vypálil jsem znova,uplne stejne jako poprve a instalace proběhla v pořádku. Kde byla tedy chyba nevím

prostě někdy se to nepovede a člověk neví proč... možná hlavně proto, že pirátský software pro ihas nemusí být až tak dobře povedený... gears of war 3 se mi taky povedlo až napodruhý...

• 2 weeks later...
Odesláno

Nejlepší , hraju na Hard a je to opravu někdy výzva ... Grafika špičková a stejně jako Halo si tato hra odemě odnáší 11 / 10... Lepší grafiku jsem snad na našich konzolích neviděl ... nasvícení , efekty , detaily , Fyzika , prostě špička ... Chci víc her na Rare enginu hned ted.... Konečně něco co ukazuje že konzole jsou stejně výkoné PS 3/XBox 360 , že by konečně utichl flame XBOX 360 vs PS3 :) ... Tahle hra je na stejné grafické urovni minimalně jako UNCH ... Možná ještě lépe v nějakých ohledech a jede na obou konzolích v nádherné grafice :D Miluju Rockstar :D

Odesláno

Nechce se mi číst všechny příspěvky, tak to shrnu :D Pro mě nejlepší Single-Player všech dom, tak filmový pojetí, když by to nedej bože začínalo zavánět stereotypem, tak se to hned oživí, někdy byly až 5 minutový cinematics, takže jsem si u toho dal i cigaretu. Prostě bomba všech bomb, nelituju svých utracených peněz ani na minutu. Multiplayer jsem zkoušel a ten vypadá taky luxusně s tím bullet timem... Pro mě to bude asi hra roku :) kdyby někdo chtěl zahrát multi, tak xxMarsimCze gamertag

Odesláno

Moje hodnocení:

Singleplayer

Tak, asi před týdnem jsem to už dohrál na Hard (5 střel a jsi dead), a to mi dalo pěknej záhul, 4 dny zpátky jsem si to dal znova na Old School a překvapivě mi to přišlo i lehčí (Old School = HARD bez last chance a painkillery doplnují jen půl života), nevím jestli to bylo tím že už jsem byl "zkušenej" nebo prostě to bylo lehčí ale taky jsem to dohrál, no a nakonec jsem to jel naposled, a to na Hardcore (3 střely a jsi dead) a to byla opravdu těžká výzva. Co se týče hratelnosti, tak to bylo v SP naprosto úžasný! Akorát mě vcelku naštvaly takový ty situace jako na konci chapteru 7 nebo na konci chapteru 14 kde je hrozně moc nepřátel až je to prostě.... prostě TUNEL DO ČÍNY, v těch situacích to bylo docela dost těžké, bez bulletimu by se to nedalo, MP1 či MP2 takové rozhodně nebyli a to mě trochu i mrzí, ale i přesto příběh byl perfektní a až na pár částí (opravdu jich bylo hodně málo) i ta hratelnost. Mimo jiné jsem zezbíral všechny gold zbraně a to vám, pokud chcete jít i na těžší obtížnosti než hard, opravdu hodně pomůžu, hlavně kvůli tomu že budete mít víc ammo v zásobníku, clues a turist lokace a ostatní ajchy v SP mam skoro všechny hotový, až na grindy a NYM. Do NYM se vrhnu hned dnes a NYM HC - no tak to radši ani nebudu zkoušet :D Jo, a taky bych chtěl pochválit soundtrack, hlavně ten v poslední misi, ten byl úžasnej.

Multiplayer

Tak abych řekl pravdu, multiplayer mě docela sklamal, je to sranda hrát z kámošem, ale jinak ne, přijde mi to takové dosti netaktické a je to podle mě i dost o tom co máte za zbran, není to takové že by se to nedalo hrát ale rozhodně se to nedá srovnat např. z multákem GTA IV. Ale max. level určitě dosáhnu, ten ajch budu mít!!!! :D

Moje hodnocení:

Singleplayer: 9/10

Multiplayer: 6/10

Celkem: 9/10 (to proto že Max byl vždy SP hra, a jako SP hra nesklamala ani trochu)

Hratelnost: 8/10

Příběh: 8/10

Odesláno

Vzhledem k tomu, že to má celkem dobrý Multiplayer, tak s tím prodejem po dohrání bude trošku problém u lidí co hrají online a ti co hrají jen singl malí flash :D Jinak ovládání mi sedlo docela dobře, jenom prostě max payne na konzoli se ovládá přecijen hůř než co tenkrát na PC :D škoda že nevím jak dát klávesnici a myš k xboxu :D

Odesláno
Vzhledem k tomu, že to má celkem dobrý Multiplayer, tak s tím prodejem po dohrání bude trošku problém u lidí co hrají online a ti co hrají jen singl malí flash :D Jinak ovládání mi sedlo docela dobře, jenom prostě max payne na konzoli se ovládá přecijen hůř než co tenkrát na PC :D škoda že nevím jak dát klávesnici a myš k xboxu :D

potrebujes k tomu fps tak nejak se ta vesicka menuje a je to takovy USB huba a mozes na to napojit mys klavesnici nebo aj taky ps3 ovladac neni to zrovna levne + jsou starsi a novejsi modely ..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu