Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 brick E3 Flasherem

Jiboia

Otázka

Nahrával jsem do ps3 jinej firmware pomocí e3 flasheru. Při třetí fázi rstore systemu mi zahlásil e3 flasher chybu. Tak jsem tento krok přeskočil a pokračoval dále až jsem přepl ps3 do servisního režimu a dal flashdisk s ps3 s rogeroCFW. Ale flash disk to nechtělo nějak načíst a pak jsem jej vytáhnul a ps3 hlasila chybu a chvilku tam byla i red screen což jsem si později našel, že je brick console. Pak jsem ještě omylem zmáčknul start na e3 a teď se jen console zapne a pak hned vypne a bliká červené světlo. Takže počítám, že paměť NOR je na kašu.

Proto se ptám pude to ještě nějak obnovit? e3 tam mám stále nainstalovaný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

sice E3 flasher nemám, ale pokud máš nějakou funkční zálohu NOR než si začal cokoliv dělat, mělo by to jít v pohodě vrátit. Jestli sis žádnou zálohu neudělal tak konzoli nejspíš neopravíš.

Jinak pokud se budeš příště hrabat v paměti PS3 tak dodržuj přesně návod tak jak je napsanej, kdyby šlo něco přeskočit tak by to v tom návodu nebylo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu