Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 brick E3 Flasherem

Otázka

Odesláno

Nahrával jsem do ps3 jinej firmware pomocí e3 flasheru. Při třetí fázi rstore systemu mi zahlásil e3 flasher chybu. Tak jsem tento krok přeskočil a pokračoval dále až jsem přepl ps3 do servisního režimu a dal flashdisk s ps3 s rogeroCFW. Ale flash disk to nechtělo nějak načíst a pak jsem jej vytáhnul a ps3 hlasila chybu a chvilku tam byla i red screen což jsem si později našel, že je brick console. Pak jsem ještě omylem zmáčknul start na e3 a teď se jen console zapne a pak hned vypne a bliká červené světlo. Takže počítám, že paměť NOR je na kašu.

Proto se ptám pude to ještě nějak obnovit? e3 tam mám stále nainstalovaný.

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

sice E3 flasher nemám, ale pokud máš nějakou funkční zálohu NOR než si začal cokoliv dělat, mělo by to jít v pohodě vrátit. Jestli sis žádnou zálohu neudělal tak konzoli nejspíš neopravíš.

Jinak pokud se budeš příště hrabat v paměti PS3 tak dodržuj přesně návod tak jak je napsanej, kdyby šlo něco přeskočit tak by to v tom návodu nebylo.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu