Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Aktualizace AMD Catalyst na 12.4

Skypemaster

Otázka

Ahoj,

mám grafiku AMD Radeon HD 6800 a chtěl jsem si aktualizovat Catalyst na nejnovější verzi 12.4.Teď mám 12.3 na které je problém s rozkostičkováním Skyrimu (který vypadá jako Minecraft :)) a s Frapsem, kde mám občas problémy s natáčením a v podpoře na ofic. webu je napsáno, že musím mít 12.4 , aby vše fungovalo správně. Mám ale problém při aktualizaci - klidně se sama nabídne, ale po stažení a podle všeho i úspěšné instalaci Catalyst zůstává na 12.3. Dlouho jsem prohledával Google, ale jen na nějakém polském fóru jsem se dočetl, že stejný problém má víc lidí, ale nikde jsem nenašel řešení. Instalaci jsem opakoval asi 5x a zkoušel jsem stáhnout aktualizaci i ručně z webu AMD, ale se stejným výsledkem. Už mě to docela štve, protože opravdu např. ten Skyrim je nehratelný a Fraps hodně blbne. Kdyby někdo měl řešení, tak mu dopředu děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak jo, ovladače jsem odinstaloval a nainstaloval 12.4, ALE na konci to vyhodí, že se prý instalace součásti balíčku nezdařila. Když jsem dal podrobnosti, tak jsem zjistil, že byla chyba v instalaci právě driveru. Obraz teď bez ovladačů mám oříznutý ze všech stran + je tam nějaké divné rozlišení. Ještě mě napadá si znovu stáhnout a nainstalovat 12.3 a vyzkoušet jestli pojedou a potom celý postup opakovat, nebo počkat na 12.5.

* Tak jsem úspěšně nainstaloval 12.3 a jsem rád, že alespoň ty běží normálně.

*Tak nakonec vyřešeno - zkusil jsem aktualizovat ovladače přes Steam a povedlo se :) Téma můžete zamknout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu