wariorpolni Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Zdravím, mám Radeon HD 2600pro a u her mi začali blikat stíny,a vůbec hry mam nějake pomalejší ... nevíte jak to vyresit ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 1.Aktuální ovladače - ati.amd.com 2.Změř si teploty GPU (na googlu najdeš),zapni hru nebo nějakej náročnej benchmark na gpu,nech to nějakou dobu spuštěný,sleduj teploty,pokuď budou vysoké,vyčisti si větráček. Když nic,zkontroluj si windows, jestli ti tam neběží něco náročnějšího na pozadí,jinak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 pokud se objevují i jiné artefakty krom problikávání stínů tak je karta na vyhození, zbav se toho šrotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wariorpolni
Zdravím, mám Radeon HD 2600pro a u her mi začali blikat stíny,a vůbec hry mam nějake pomalejší ... nevíte jak to vyresit ? diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.