silver Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Čus našel jsem tuhle super stránku na NEW ERA kšiltovky :http://www.hatmvpclub.com/ Je to z AMERIKY a zkousel jsem si dát do košíku jednu a ČR je v dovozu zřejmě podporovaná Znáte ji někdo ? :D ... Píšou tam že poštovný je 15Euro a je jedno kolik kusu ksiltovek se vezme...Platí se jeste nejaky clo,míto atd?Kolik to cca činí? Když to bude podvodná stránka (všude cena 9.90 euro - je pekný ale u kazdy ksiltovky? , ten horní design stránky se mi dá takový divný. :D ) da se nějakým způsobem vymáhat peníze zpět? . Díky Kuba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 vemto tady odsud: www.dovozusa.cz mam s nimi dobrou zkušenosta clo jsem neplatil. Cenově to vyjde na stejno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Jak to funguje ? :D dam jim link na zbozi tu stranku ze ktere chci obednat ja? :) nebo maj vlastni "spolupracovniky" v americe? :) díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 krásný snapbacky tam maj... kdyby si kupoval dej vědět... objednal bych si taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Nádherný jsou...budu si brát minimálně 3... Hod mi do zpráv linky na ty ktery bys chtel ty...velikost,kolik bys jich chtel ... :) do tejdne bych to obednal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 SSuK - uz sem se regisrtoval :) uz to chapu...hodim URL tý čapky a hotovo :) díky Co to ? :D jdu si vypočítat cenu kolik by stála čepice ... [TABLE] [TR] [/TR] [TR] [TH]Cena v Kč[/TH] [TH]Cena v $[/TH] [TH]Cena v €[/TH] [/TR] [TR] [TH]Původní cena zboží: [/TH] [TD]195[/TD] [TD]9,90[/TD] [TD]8,13[/TD] [/TR] [TR] [TH]Cena poštovného: [/TH] [TD]424[/TD] [TD]21,50[/TD] [TD]17,65[/TD] [/TR] [TR] [TH]Provize: [/TH] [TD]300[/TD] [TD]15,23[/TD] [TD]12,50[/TD] [/TR] [TR] [TH]Výsledná cena je: [/TH] [TD=colspan: 3]919 Kč (38,27 €)[/TD] [/TR] [/TABLE] Jako čepice ktera stojí 195 kč zaplatim 919kč ? :DD to je víc jak v kamenym obchode :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.