Quicksilver Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 all zombies must die Rad by jsem si to stahl sam,ale mam blbe IP ,protoze je jich na tohle ip na tehle strance uz nekdo registrovan. Chtel by jsem stahnout tenhle mod.Nestahl by ho nekdo ochotne a ulozil treba na ulozto ? Diky moc. http://www.xpgamesaves.com/topic/31216-all-zombies-must-die-pre-modded-xbla-v2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Ono to neni tim ze by z te ip asi nekdo byl ale ze je to asi nejak blokly.. Ja sem se musel registrovat pres anonimizer a pak uz se normalne prihlasim pres svou ip.. A k veci, zkousel sem to ale aji kdyz sem registrovanej tak to je pro premium uzivatele.. Odesláno z mého SK17i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Květen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Velka skoda.Hra je celkem vyborna hraju ji s pritelkyni akorat jsme uz dost daleko a je to pekne tezky. Tak me ta moje povidala,ze po 10x uz to kolo hrat nebudeme,ze ji to uz nebavi.Aspon jsme to chteli dohrat. Skoda ze za Xbox360 blbosti se plati a na pc vse zadarmo docela to zamrzi :_( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 a jak se ten mod celkove jmenuje? a do jake hry to je? ze bych se na to zkusil mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Květen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Jedna se o hru : all zombies must die! ( XBLA ) a ma to byt na nesmrtelnost atd :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 All_Zombies_Must_Die_XBLA_XBOX360-XBLAplus ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Květen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 jj presne ta verze ,ale hledam do toho modded soubor na nesmrtelnost .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.