Ladis.TFSi Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Zdravim, schánim někoho kdo by mi hackul wiičko, prej Hexer má nového nástupce, nemáte někdo na něj kontakt? 8):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kostra2630 Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Ja ti udelam hack zadara na emailu:rex2630@gmail.com. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfina Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 a bude to taky fungovat??? Přidal bych se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kostra2630 Odesláno Prosinec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 Ano bude to fungovat sam jsem to zkousel!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 To zvladnes sam.. Je to primitivni, kdyz to delas dle navodu. http://console-forum.net/tema/131109-jak-hacknout-flashnout-libovolne-wii-softmod-pro-4-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snousims Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 (upraveno) ten navod mi prijde slozitej je to jednodusi nez se zda trva to asi a s aktualizacema iosu cca 15 min hlavne na inst. priolader proti briku (zablokujes automaticky aktualizace kdyz vlozis orig. hru) Upraveno Duben 12, 2014 uživatelem snousims Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.