Twinky1605 Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Ahoj lidi koupil jsem si novou baterii do PSP myslite si ze je dobra? tady je odkaz:http://aukro.cz/akce-3600-mah-baterie-pro-sony-psp-1000-i2213926797.html diky vsem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Neni dobra. Je to neoriginal a docela nekvalitni. Sam jsem ji mel, fungovala tak rok, pak se nafoukla a musel jsem ji vyhodit. Pokud chces dobrou baterii do PSP, tak jedine original od Sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 ok diky moc tak tuhle si necham kdyztak jenom jako pandoru:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 a jeste jsem se chtel zeptat mam jednu original baterii od Sony a zkonvertoval sem ji do pandory.kdyz bych ji zkonvertoval do puvodniho stavu vydrzela by mi ta baterka dyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 ok diky moc tak tuhle si necham kdyztak jenom jako pandoru:D To mas smolika. Z tehle pandoru neudelas. Pandora jde jen z originalni a z nekolika malo neoriginalnich. Z teto zrovna nejde. A to, jestli je baterie v rezimu pandory nebo neni vubec neovlivnuje vydrz baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 aha tak diky takze chces rict ze je lepsi mit v psp Baterii od sony 1800mAh nebo jak to je nez mit v psp neoriginalni baterii 3600mAh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Rozhodne originalni 1800 mAh. Ta 3600 mAh ma na sobe vyssi cislo jen napsane, ale vydrz ma ve skutecnosti mensi, nez orig. baterie ;) ... a jestli vydrzi dele, tak treba jen prvni mesic pouzivani a pak pujde dost rychle do haje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 ok diky ti moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 http://aukro.cz/cestovni-tasticka-na-psp-konzole-i2331056242.html kdyz uz sme u toho myslis si ze je tahle taska dobra? velice rad by jsem si ji koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Twinky1605
Ahoj lidi koupil jsem si novou baterii do PSP myslite si ze je dobra? tady je odkaz:http://aukro.cz/akce-3600-mah-baterie-pro-sony-psp-1000-i2213926797.html diky vsem za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.