scrappy Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Zdravím pánové, chtěl bych Vás požádat o radu ohledně flashe, nebot po 2 dnech hledání na foru jsem to vzdal.. Flash už nemám přes rok tak jsem ztratil přehled. Mám xbox údajně s flashem iXtrem LT3.0, který by mi měl spustit všechny hry, ale bohužel není tomu tak. Hry které mi fungují: XGD3: Darkness2, Fifa 12, UFC3, Prototype 2 XGD2: Lego hry, Rio apod Pak tu jsou hry s AP25 ochranou, ale XGD2 a ty už nespustím: COD MW2,COD BOPS,Fable 3 A pak mě zarazilo že za boha nespustím Skyrim. To je hra co obsahuje jen XGD3, proč jí nespustím? JE něaká možnost jak to spustit? Děkuji za radu a Váš čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 http://console-forum.net/tema/131171-navod-jak-vypalit-xgd3-hry Tohle téma se věnuje vypalování XGD3 her. Tvoje otázka se dá napsat tam, není nutné založit další téma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts