Marsupials Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Mam FW 3.55, CWF, multiman a dalsi tyhle veci. Mistni admini a odbornici se mi pomoci diskuze snazili pomoct rozchodit stazeny hry, ale marne. Ja tomu moc nerozumim. Posledni slova byla, ze by vsechno melo fungovat, ale nefunguje. Takze zatim kupuju hry jak trubka. Ted bych rad koupil Fifku a streetku, tak to zkousim, nez za to uvalim balik. Mohl by mi nekdo prijet pomoct a zjistit kde je chyba? Na cene se domluvime. Jsem z Vyškova. Případně bych mohl psko nalozit a nekam s nim prijet. Díky moc za každou nabídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Čau já jsem z Těšína... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Mam FW 3.55, CWF, multiman a dalsi tyhle veci. Mistni admini a odbornici se mi pomoci diskuze snazili pomoct rozchodit stazeny hry, ale marne.Ja tomu moc nerozumim. Posledni slova byla, ze by vsechno melo fungovat, ale nefunguje. Takze zatim kupuju hry jak trubka. Ted bych rad koupil Fifku a streetku, tak to zkousim, nez za to uvalim balik. Mohl by mi nekdo prijet pomoct a zjistit kde je chyba? Na cene se domluvime. Jsem z Vyškova. Případně bych mohl psko nalozit a nekam s nim prijet. Díky moc za každou nabídku. Fifa a streetka ti snad pobezi jen s TB, mam takový pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsupials Odesláno Květen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Filipe, to je daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 No to je v neposlední řadě asi zaslat...někomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsupials Odesláno Květen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 No to bych nerad..uz jen taky z duvodu, ze bych chtel aby mi nekdo i par veci vysvetlit a osvetlil.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Na nové hry potrebuješ True blue dongle. (Cena cca 60€.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsupials Odesláno Květen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Ale to neresim, to je to posledni.. Precetli ste si nekdo, o cem je tohle tema? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Ale to neresim, to je to posledni..Precetli ste si nekdo, o cem je tohle tema? :-) tys toho taky moc k tomu ani nenapsal jaky mas problem, jen si vypsal hry ktere na tom nezpustis, k temto hram potrebujes TRu Blue Dongle aby ti jely na 3.55CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsupials Odesláno Květen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Ne, to sis spatne precetl. Mne nejede zadna stazena hra.. ja potrebuju pomoct zprovoznit ten 'chip', 'flash' nebo jak to nazvat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Pokud jsi z Prahy tak bych ti mohl osobne pomoct ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.