Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

HP Pavilion dv6-6b80ec/6b90ec?

sensei

Recommended Posts

obrazek?size=7

Specifikace:

Notebook - Intel Core i7 2670QM Sandy Bridge, 15.6" BrightView LED 1366x768, RAM 8GB DDR3, AMD Radeon HD6770M 2GB DDR5, HDD 1TB 5400 otáček, Beats Audio (multispeakers), DVD, WiFi, Bluetooth, webkamera, čtečka otisků prstů, čtečka paměťových karet, 2x USB 3.0, HDMI, Windows 7 Home Premium 64-bit + TV tuner (A2Z06EA#BCM)

6b90ec se liší jen tím, že má Full HD display

----

V nejbližší době budu kupovat nový stroj, na výšku, cestování a takové to domácí špílování...

Chtěl jsem znát váš názor na tento počítač, případně vaše zkušenosti s ním. Vím, že Paviliony nikdy nebyly bůhvíco, ale tento už má za slušnou cenu slušnou sestavu, materiály jsou taky o dost lepší než původní modely. Navíc letošní model disponuje 8GB DDR3 RAM a čtyřjádrem i7 2670QM. Je to dobrá volba? Případně jaký jiný notebook v podobně výkonné konfiguraci a se slušným zpracováním v cenové relaci do 25tisíc byste doporučili?

Díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Domácí špilování ? :D takový "dělo" ? :D Já měl vždycky paviliona a nikdy jsem neměl žádný problém, mám ho i teď a jsem maximálně spokojen a jiný bych nechtěl, ikdyž je pravda že na tom co mám teď nehraji hry, ale na tom předchozím jsem hrával a vše v naprostém pořádku, ani se nepřehříval :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu