Djay512 Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Ahoj chtěl jsme se zeptat mám flash LT .2.0 a chci si hru projet v abgx mužu ji projet v tom novém abgx ?.. ::) aniž by mi šla na L:T 2.0 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Trochu pleteš gramatiku chlape ;) Ale zkusím ti odpovědět. Pokud se jedná o XGD3 hru která je AP2.5 (většina jich je), tak po projetí v ABGX 1.0.6 ti doplní topodata a na LT+ 2.0 ti nepůjde. Nicméně existuje program, který topodata zase umí odstranit, právě proto aby hra šla na LT+ 2.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Djay512 Odesláno Květen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 takže lepší je hru nechat jak je když jde o XGD3 hru a xgd2 hry mužu projet novým abgx ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Přesně jak píšeš, jenom je blbé, že nebudeš vědět, jestli ten iso nemá nějakou chybu. Jinak návod na konverzi z LT3 pro LT2 zde http://xboxpirate.com/how-to-convert-lt-3-0-iso-to-lt-2-0-compatible-iso/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Djay512
Ahoj chtěl jsme se zeptat mám flash LT .2.0 a chci si hru projet v abgx mužu ji projet v tom novém abgx ?.. ::) aniž by mi šla na L:T 2.0 Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.