Cartman182 Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Ahoj, dneska jsem se snažil přesunout si savy ze svého HDD (4GB základní co se dává do xka) na flashku na které už mám nějaký věci spojené xboxem, ale nejde mi to a hlásí to chybu. ""this item cannot be transferred between profiles" Nevíte co je s tím špatně ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 nemáš už na flešce jinej profil? nebo věci z jinyho profilu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Květen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Nemám právě... ale zkusím ji teda naformátovat a napíšu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 některé savy jsou chráněné proti kopírování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 jojo, zkus ji celou zformatovat znovu v xku a znovu zkusit, nektery save nejdou kopirovat ale pouze presunout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Květen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 No tak teď už je to jedno, protože jsem smazal místo te flashky hadr :D :D ... savy asi nijak neobnovím že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 cooo :D ty ses borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Květen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Jooo i to se stane :D :D :D teď zde nervím sám nad sebou :D :D Savy obnovit nejdou že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 já si smazat save tak bud brecim a nebo neco rozbiju :D:D to ti neporadim jestli se to dá nejak obnovit :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Květen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Tak já tam toho moc neměl :D asi savy za rok :D... Jo tak nedají, tak jdu hrát znovu, díky lock :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cartman182
Ahoj,
dneska jsem se snažil přesunout si savy ze svého HDD (4GB základní co se dává do xka) na flashku na které už mám nějaký věci spojené xboxem, ale nejde mi to a hlásí to chybu.
""this item cannot be transferred between profiles"
Nevíte co je s tím špatně ?
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.