pa0805 Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Zdravím všechny nadšence Xboxu, nedávno jsem přešel na Xbox z PS3, kterou jsem měl 3 roky. Xbox mi neskutečně hučí, není to zdroj, jak jsem se někde dočetl, ale přímo konzole a to i když není žádné DVD v mechanice, poradíte jak to opravit?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Jakou máš revizi ? Pokud nevíš, zjistíš podle tohoto návodu http://console-forum.net/tema/91959-popis-vsech-revizi-xboxu-360-aktualizace-18-6-doplnena-valhalla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pa0805
Zdravím všechny nadšence Xboxu, nedávno jsem přešel na Xbox z PS3, kterou jsem měl 3 roky. Xbox mi neskutečně hučí, není to zdroj, jak jsem se někde dočetl, ale přímo konzole a to i když není žádné DVD v mechanice, poradíte jak to opravit?:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.