ProkopNela Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Propojil jsem Xbox a s televizi Samsung LE32D550 pomoci VGA HD AV kabelu pro Xbox 360, obraz je perfektní, ale nejede mi zvuk. v audio nastaveni jsem zkusil vše, ale nic. Nemáte někdo zlušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 A kam jsi zapojil ty dva cinch konektory ? Měl bys je přes redukci na 3.5mm jack napojit do vstupu který je hned vedle VGA konektoru, měl by na něm být nápis že je to audio in pro PC vstup, nebo něco v tom smyslu. Nenašel jsem pořádnou fotku, kde by popis konektorů byl čitelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ProkopNela Odesláno Květen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 díky, problem byl v te redukci, už to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 HDMI kabel sa u teba nenajde? :D Stoja uz iba par grosov! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ProkopNela
Propojil jsem Xbox a s televizi Samsung LE32D550 pomoci VGA HD AV kabelu pro Xbox 360, obraz je perfektní, ale nejede mi zvuk.
v audio nastaveni jsem zkusil vše, ale nic.
Nemáte někdo zlušenosti?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.