Nesto Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Zdarec Hledam borce Co mi pomuze nejak nastavit psp abych mohl hrat hry co si stahnu z netu,jsem z prahy a schanim prazaka co umi nastavit psp potrebuju to udelat na pockani prijel bych kam se domluvime, co za to budete chtit to se domluvime muzete se mi ozvat na mobil 737075133 a nebo na icq 400716916 moc dekuju jinak mam psp s pametovou kartou pro duo 4 gb a psp toho starsiho verzi 3.50 moc dekuju predem za ozvani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 prijed do letnan do Tesca a klidne ti to udelam..;) az bude cas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 Napiš Tommzsovi nebo Anonymousovi_...oba to v praze dělaj a maj tady i svoje topicy (pro větší reklamu ;-) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.