lukass.petr Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Ahoj, mám problém s grafickou kartou GT 320. Mám i3, 4GB RAM a tuhle kartu a když spustím třeba Battlrfield 3, tak se to neskutečně seká a nevím proč :( Přitom když se podívám na Youtube, tak tam s touhle kartou hrají na ultra settings. Neví někdo co s tím? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 ovladače ??? teploty ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 S touto kartou: http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-GT-320-OEM/specifications chces hrat B3 na ultra? Ved to je slabucka karta. Mozno tak 720p na Low detaily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 to je pravda ted jsem se díval na ní i na gameplaye kde jsi sakra vzal že to dáš na ultra, max na normal a to z měnším rozlišením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.