pigi96 Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Mám tento problém. Ve složce po spuštění není ten soubor. Jak se toho mám zbavit? Mám Windows 7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 xD xD neber to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barthezz Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 start - msconfig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Květen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 start - msconfig To mě nenapadlo... Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 tak to soráč já to nějak nepochopil já tam taky nemám a porozuměl jsem tomu jinak :D my bad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigi96
Mám tento problém. Ve složce po spuštění není ten soubor. Jak se toho mám zbavit? Mám Windows 7.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.