Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Přechod z 3.55 Geohot na 3.55 Kmeaw

Lukasenko

Otázka

Zdravím, raději se zeptám, než něco dokopu. Měl bych mít verzi 3.55 Geohot (v systemu na PS3 se mi to jeví jako verze 3.55) a potreboval bych přejít na CFW 3.55 Kmeaw kvuli instalaci multiMANa protoze pod Geohotem mně ani neťukne a hodí mi error. Geohot (snad to je on) do ted fungoval v pohodě ale chtěl bych to trochu rozšířit. Může někdo pomoci? Někde jsem četl, že se musí vratit original FW a pak teprv Kmeaw a někde píší, že se to povedlo hned ale je tam riziko bricku. Má někdo zkušenost poradí mi někdo prosím? :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

"do ted fungoval v pohodě ale chtěl bych to trochu rozšířit"

daj si rebug 3.55.2 + updaty to je asi dneska nejpouzitelnejsi Fw ->> http://rebug.me/rebug-3-41-2-rebug-3-55-1/

pro sichr napred dej OFW3.55 jak rika nemec30 tim nic neskazis ale v podstate jeto jedno :)

Odkaz ke komentáři

• 0

jj ses hodnej diky moc...nez jsem se dostal na forum tak sem mel Kmeaw :) to nevadi...preflashnout se to da vzdycky :) akorad mi prosím jeste nekdo vysvetlete jednu vec - stahnul jsem si PS1 hry v obrazech v rozbalene slozce mam soubor *.bin.ecm (na *.bin - to uz jsem vyresil) ale pak jsou tam audio soubory *.ape a ja nevim jak je mam implementovat do kompilace...nikde na forech mi nerekli jak to mam udelat...kdyz to spalim na CD tak kdyz tam ty soubory nebudou tak mi nebude hrat hudba co? Posledni vec :) co mam udelat aby mi muj multiMAN 02.09.00 zobrazil muj externi disk v NTFS formatu?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu