wara13 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Ahoj, chtel jsem si zahrat hororovou hru nightmare house 2, ale: mam par problemu, ze kteryma bych potreboval pomoc. 1) nightmare house potrebuje hru hl2 ep2, kterou sice mam, ale kdyz ji zapnu, tak mi napise, ze potrebuju directx 8.0 a vyssi, pritom mam na pc dx 9.0 2) kdyz zapnu nightmare house pres steam, tak me nabehne uvodni logo, ale kdyz se loaduje menu, tak mi to spadne se slovy ze nemuze najit soubor scripts/surfaceproperties_ep2.txt Muze mi prosim nekdo poradit, co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 ve steamu klikni pravím na hl2 > vlastnosti > místní soubory > ověřit integritu mezi paměti jestli ti tam něco chybí steam to dostahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wara13 Odesláno Květen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 hm... tak to si budu muset asi koupit hl2 do steamu :-C ja mam totiz hl2 normalni nainstalovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 chhceš říct pirátskou verzi xD protože jinak stačí vložit cd key do steamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wara13 Odesláno Květen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 ja se omlouvam, ale to posledni jsem nepochopil, jak cd key (steam jsem si stahnul jen kvuli nh2 a nevim co se v nem kde dela a navic ho mam v anglictine... :-C) ono to jde snad nejak, ze bych si hl nemusel kupovat? Ps: Vim ze jsem natvrdlej, ale verim ze to se mnou vydrzis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 :cheesygrin: to jsi měl napsat hned ze startu že máš pirátskou verzi moje rada byla na origo v tom případě si stahni pacsteam (cracknutej steam) jde tam stahnout half-life 2 a ostatní kraviny od vave viz. youtube nebo uncle Google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wara13 Odesláno Květen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 ja se jeste omlouvam, ale snazil jsem se pacsteam najit, ale vsechny , ktery jsem nasel byli zavirovany, muzes mi sem dat dokaz na server na kterym to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 http://thepiratebay.se/torrent/5616130/Pacsteam_1.0.4.8_(Latest) vir to bude určitě hlásit je to crack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.