pancus007 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Ahoj,prosím vás mám doma starší PC a mám problém s místem jedna slozka ma přes 100gb a nevím jestly z toho můžu neco smazat...Mistní disk C/Windows/Temp tahle složka to má a je mi to divne.Nevíte někdo jetsly neco z toho můžu smazat?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 100GB? To je trochu hardcore.. Nicméně ano, můžeš smazat celý obsah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancus007 Odesláno Květen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 ok, moc díky, já jsem se tak trochu bál, jestli to nejsou nějaké součásti systému... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 no podle toho co máš v systému já tuto složku smazal přes ccleaner a jaksi mi nešel nastartovat origin a padal mi battlefield 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pancus007
Ahoj,prosím vás mám doma starší PC a mám problém s místem jedna slozka ma přes 100gb a nevím jestly z toho můžu neco smazat...Mistní disk C/Windows/Temp tahle složka to má a je mi to divne.Nevíte někdo jetsly neco z toho můžu smazat?Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.