pancus007 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2012 Ahoj,prosím vás mám doma starší PC a mám problém s místem jedna slozka ma přes 100gb a nevím jestly z toho můžu neco smazat...Mistní disk C/Windows/Temp tahle složka to má a je mi to divne.Nevíte někdo jetsly neco z toho můžu smazat?Díky Citovat
0 kravitch Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2012 100GB? To je trochu hardcore.. Nicméně ano, můžeš smazat celý obsah. Citovat
0 pancus007 Odesláno Květen 13, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Květen 13, 2012 ok, moc díky, já jsem se tak trochu bál, jestli to nejsou nějaké součásti systému... Citovat
0 David50G Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2012 no podle toho co máš v systému já tuto složku smazal přes ccleaner a jaksi mi nešel nastartovat origin a padal mi battlefield 3 Citovat
Otázka
pancus007
Ahoj,prosím vás mám doma starší PC a mám problém s místem jedna slozka ma přes 100gb a nevím jestly z toho můžu neco smazat...Mistní disk C/Windows/Temp tahle složka to má a je mi to divne.Nevíte někdo jetsly neco z toho můžu smazat?Díky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.