Tonylee Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Zdravím mám Xbox360 Slim 4G s RGH vše šlapale jak má až na hru Max Payne 3 kde při dohrání dva 1 kde mi to napíše End on Disc One a hra se vrací do uvodní obrazovy. Vypnu hru a přes Fsb spustim dvd 2 a po nahraní do menu dám continue ale hra mi napíš " ALERT A disc swap will be required to play this level Continue ? " a když dám yes hra se vrátí do menu a když dám back tak to samé.. Může mi pls někdo poradit v čem může být problem díky předem za každou odpověd... Dash Version 2.2 Rev 725 LT 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 a ostatní hry na více disků ti fungují normálně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Květen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Mass Effect 3 mi funguje tak ze jsem dohral prvni dvd a vypnul hru a dal dvd 2 kde jsem dal continue a pokracoval v pohode... Jinak hry spoustim z USB HDD Edit : Při tom druhem dvd kdyz dam yes tak tam blikne " Disc Change Inzert disc 1 to continue.." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 a jak ty hry mas nakopirovany? ja to mam takhle.. slozka Game/Max Payne 3/Disc 1 a Disc 2 a dvd mi to v prubehu hry nacetlo samo, jen se mi to ukazalo a hned to zmizlo a nacetlo se, a mam je vyextrahovany pomoci xbox image browser. jinak podle me hry na vice dvd nejdou ale mozna se pletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Květen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Já to mám takhle složka Games/Max Payne disc 1 a Max Payne disc 2 Edit : Jinak taky hry rozbaluju přes xbox image browser.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 aha tak to nevím, a já to spoustim jen z dvd jedna.. aji kdyz mi to nacte dvd 2 tak porad spoustim v fsd z dvd 1.nevim kde je teda problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 ja je mam v godu a prehazujou se uplne normalne samy img browser s tim nema co delat a vypinat to fakt nemusis pokud funguje swap, jakou verzi fsd mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Květen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Pokavat to pišu dobře tak u FSD Credits mam dole Dash Version 2.2 Rev 725 mám psané i nahoře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crappy Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 mam uplne stejny problem End of disc 1 a potom se Disc 1 pusti znovu. Posledni verzi FSD, fsd plugin loaded... Struktura Hry\Max payne 3\Disc 1 Disc2 byl bych vdecny za nakopnuti RGH mam cerstve zatim jsem nic jineho na vic nehral takze nemuzu overit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox131468627237 Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 me to jede v pohode pres connectX (coz je vlastne jedno) hra je v techto slozkach Max Payne 3/DVD 1/0000700/ -- tu sou dva .xex a dve slozky s dvdckama (ty dlouhe nazvy co vygeneruje iso2god) pokud v iso2god date do fronty obe dvdcka a v setings zatrhnete - neco ve stylu auto rename multi disc games tak se vam to vytvori samo takhle (jen prvni slozka bude mit nazev jak to vytvari normalne iso2god) pustim v FSD dvd 1 hraju , chce disc2 dam "A" disc 2 nacten hraju dal , funguje to i naopak pustim dvd 2 a pokud chce dvd 1 zas dam jen "A" a pokracuju v hrani nejspis je ale jen potreba aby v setings fsd bylo v pluginech napsalo Loaded a aby fsd videl oba disky v games library Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crappy Odesláno Květen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2012 fox13: connectx je plugin pro pc-share, netvrdil bych teda, ze je to jedno. tonylee: uz mi to funguje. musel jsem preinstalovat fsd, nekde byla chyba, pravdepodobne v pouziti dashlaunche 3.00 ktery je zatim ve verzi beta. S FSD 2.2 725 a dashlaunchem 2.32 to funguje pekne. precti si tuhle diskuzi, reseni tam urcite najdes http://www.xbox360iso.com/payne-3-disc-t588620.html ve zkratce... prvni predpoklad je ze v Settings/System Settings/Plugins budes mit napsano FSDplugin is loaded. dale musis mit spravne nastavene cesty pro skenovani her Settings/Content Settings/Scan Settings, zkontroluj hlavne jestli mas dostatecnou hloubku skenovani podadresaru (Scan Depth) musis dodrzet strukturu adresaru, spravne by to melo byt takto HDD:\games\max payne 3\Disc 1\ HDD:\games\max payne 3\Disc 2\ podstatne jsou jenom Disc 1 a Disc 2 slozky zbytek muzes mit podle sebe jinak. Hru jsem mel vyextrahovanou pres xbox image browser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comandsk Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 zdravim mne disk 2 nacita ale jak je prva cut scena na disku 2 tak v tej to zamrzne neviete preco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinka1468627462 Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 A co kdyz v settings mam plugin not loaded co s tim :-( to same connectX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 fox13:connectx je plugin pro pc-share, netvrdil bych teda, ze je to jedno. tonylee: uz mi to funguje. musel jsem preinstalovat fsd, nekde byla chyba, pravdepodobne v pouziti dashlaunche 3.00 ktery je zatim ve verzi beta. S FSD 2.2 725 a dashlaunchem 2.32 to funguje pekne. precti si tuhle diskuzi, reseni tam urcite najdes http://www.xbox360iso.com/payne-3-disc-t588620.html ve zkratce... prvni predpoklad je ze v Settings/System Settings/Plugins budes mit napsano FSDplugin is loaded. dale musis mit spravne nastavene cesty pro skenovani her Settings/Content Settings/Scan Settings, zkontroluj hlavne jestli mas dostatecnou hloubku skenovani podadresaru (Scan Depth) musis dodrzet strukturu adresaru, spravne by to melo byt takto HDD:\games\max payne 3\Disc 1\ HDD:\games\max payne 3\Disc 2\ podstatne jsou jenom Disc 1 a Disc 2 slozky zbytek muzes mit podle sebe jinak. Hru jsem mel vyextrahovanou pres xbox image browser. ten conect x bych rek ze to teda jedno je jestli nacita z pc nebo z x hdd mi prijde sumak chyba v pouziti dashlaunch 3.00 tezko mam ho od vydani funguje vse blby nastaveni neshazuj na dashlaunch a spravne nastaveny cesty pro img jasny z godu musi byt v content tinka: content x te nezajima pokud hry nesharujes z pc ale fsdplugin by mel byt loaded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinka1468627462 Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Tak FSDplugin is loaded uz mam ale kdyz pustim hru pri swap dvd me to vyskoci do nxe??? no teda a sem v pasti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.