Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problem s Max Payne 3

Recommended Posts

Zdravím mám Xbox360 Slim 4G s RGH vše šlapale jak má až na hru Max Payne 3 kde při dohrání dva 1 kde mi to napíše End on Disc One a hra se vrací do uvodní obrazovy.

Vypnu hru a přes Fsb spustim dvd 2 a po nahraní do menu dám continue ale hra mi napíš " ALERT A disc swap will be required to play this level Continue ? " a když dám yes hra se vrátí do menu a když dám back tak to samé..

Může mi pls někdo poradit v čem může být problem díky předem za každou odpověd...

Dash Version 2.2 Rev 725

LT 3.0

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mass Effect 3 mi funguje tak ze jsem dohral prvni dvd a vypnul hru a dal dvd 2 kde jsem dal continue a pokracoval v pohode...

Jinak hry spoustim z USB HDD

Edit : Při tom druhem dvd kdyz dam yes tak tam blikne " Disc Change Inzert disc 1 to continue.."

Odkaz ke komentáři

a jak ty hry mas nakopirovany? ja to mam takhle.. slozka Game/Max Payne 3/Disc 1 a Disc 2

a dvd mi to v prubehu hry nacetlo samo, jen se mi to ukazalo a hned to zmizlo a nacetlo se, a mam je vyextrahovany pomoci xbox image browser. jinak podle me hry na vice dvd nejdou ale mozna se pletu

Odkaz ke komentáři

me to jede v pohode pres connectX (coz je vlastne jedno) hra je v techto slozkach Max Payne 3/DVD 1/0000700/ -- tu sou dva .xex a dve slozky s dvdckama (ty dlouhe nazvy co vygeneruje iso2god)

pokud v iso2god date do fronty obe dvdcka a v setings zatrhnete - neco ve stylu auto rename multi disc games tak se vam to vytvori samo takhle (jen prvni slozka bude mit nazev jak to vytvari normalne iso2god) pustim v FSD dvd 1 hraju , chce disc2 dam "A" disc 2 nacten hraju dal , funguje to i naopak pustim dvd 2 a pokud chce dvd 1 zas dam jen "A" a pokracuju v hrani

nejspis je ale jen potreba aby v setings fsd bylo v pluginech napsalo Loaded a aby fsd videl oba disky v games library

Odkaz ke komentáři

fox13:

connectx je plugin pro pc-share, netvrdil bych teda, ze je to jedno.

tonylee:

uz mi to funguje. musel jsem preinstalovat fsd, nekde byla chyba, pravdepodobne v pouziti dashlaunche 3.00 ktery je zatim ve verzi beta. S FSD 2.2 725 a dashlaunchem 2.32 to funguje pekne.

precti si tuhle diskuzi, reseni tam urcite najdes

http://www.xbox360iso.com/payne-3-disc-t588620.html

ve zkratce...

prvni predpoklad je ze v Settings/System Settings/Plugins budes mit napsano FSDplugin is loaded.

dale musis mit spravne nastavene cesty pro skenovani her Settings/Content Settings/Scan Settings, zkontroluj hlavne jestli mas dostatecnou hloubku skenovani podadresaru (Scan Depth)

musis dodrzet strukturu adresaru, spravne by to melo byt takto

HDD:\games\max payne 3\Disc 1\

HDD:\games\max payne 3\Disc 2\

podstatne jsou jenom Disc 1 a Disc 2 slozky zbytek muzes mit podle sebe jinak.

Hru jsem mel vyextrahovanou pres xbox image browser.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
fox13:

connectx je plugin pro pc-share, netvrdil bych teda, ze je to jedno.

tonylee:

uz mi to funguje. musel jsem preinstalovat fsd, nekde byla chyba, pravdepodobne v pouziti dashlaunche 3.00 ktery je zatim ve verzi beta. S FSD 2.2 725 a dashlaunchem 2.32 to funguje pekne.

precti si tuhle diskuzi, reseni tam urcite najdes

http://www.xbox360iso.com/payne-3-disc-t588620.html

ve zkratce...

prvni predpoklad je ze v Settings/System Settings/Plugins budes mit napsano FSDplugin is loaded.

dale musis mit spravne nastavene cesty pro skenovani her Settings/Content Settings/Scan Settings, zkontroluj hlavne jestli mas dostatecnou hloubku skenovani podadresaru (Scan Depth)

musis dodrzet strukturu adresaru, spravne by to melo byt takto

HDD:\games\max payne 3\Disc 1\

HDD:\games\max payne 3\Disc 2\

podstatne jsou jenom Disc 1 a Disc 2 slozky zbytek muzes mit podle sebe jinak.

Hru jsem mel vyextrahovanou pres xbox image browser.

ten conect x bych rek ze to teda jedno je jestli nacita z pc nebo z x hdd mi prijde sumak

chyba v pouziti dashlaunch 3.00 tezko mam ho od vydani funguje vse blby nastaveni neshazuj na dashlaunch

a spravne nastaveny cesty pro img jasny z godu musi byt v content

tinka: content x te nezajima pokud hry nesharujes z pc ale fsdplugin by mel byt loaded

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu