cvikyv Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Zdravím, pokouším se nainstalovat FSD2. Program jsem stáhl, extrahoval a dal na flashku (viz příloha). ale když strčím flashku do xka tak mi to ukazuje, že je flashka prázdná, nevíte někdo co s tím? Díky za vaše odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Všechny tyhle soubory a složky dej do jedné složky FSD co vytvoříš. Ta složka FSD bude jako jediná v rootu flešky. Dej flešku do xka a zapni xbox. Měl by ti najet freestyle dash. Víc ti poradí ostatní ale jen na začátek by to mělo najet i tak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 musis si v dashlaunchi nastavit Default = Usb:\FreestyleDash\default.xex a potom uz ti nejede FSD po zapnutí samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvikyv Odesláno Květen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Všechny tyhle soubory a složky dej do jedné složky FSD co vytvoříš. Ta složka FSD bude jako jediná v rootu flešky. Dej flešku do xka a zapni xbox. Měl by ti najet freestyle dash. Víc ti poradí ostatní ale jen na začátek by to mělo najet i tak :-) No já to právě mám v složce co se jmenuje FreestyleDash a ta je jediná v rootu té flashky (viz příloha) kromě souboru co si tam vytvoří xko při formátování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 zkus si orejmenovat tu slozku FreeStyledash na: FSD p.s. Me to tak najizdi i kdyz tam soubor launch.ini nemam..... Aspon driv sem to tak mel,ted uz tam launch.ini mam ale zkus to prejmenovat jak pisu...uvidis jestli ti to aspon najede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvikyv Odesláno Květen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Jo už to jede a ještě se chci zeptat, jde něják udělat aby mi xko vzalo externí hdd např s hrou, kde už mám plno jiných věcí, jako abych ho nemusel formátovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Jo už to jede a ještě se chci zeptat, jde něják udělat aby mi xko vzalo externí hdd např s hrou, kde už mám plno jiných věcí, jako abych ho nemusel formátovat? Díky Xko ti nevezme HDD když nebude ve FAT 32 . Takže bez naformátování externího HDD do FAT 32 to nejde . Můžeš ale naformátovat jen oddíl v HDD programem EASEUS Partition Master 9.1.0 Home Edition . Musí být ale jako primární . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marf Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Čau, Mám takový problém...mám RGH na Jasperovi a hry se mi v pohodě spustí ale zachvíli se seknou, nemáš s tím nějakou zkušenost ?...Jinak můžu se zeptat v čem isa extrahuješ ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.