Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSN Avatar

pankrejro

Otázka

Zdravím, mám dotaz ohledně vzhledu psn. Vím, že jdou stahovat schémata, která jsou na PSstore placená a jdou nahrát do ps3, zkusil jsem to a normálně funguje. Zkoušel jsem hledat i avatary, na netu jich je plno, ale nikde jsem nenašel návod jak takhle nahrát avatara do ps3. Mám na mysli samozřejmě avatara profilu, který je vidět v chatu nebo ve friends listu. Je možné tam avatara takto nahrát? Samozřejmě můžu dát dvacku za obrázek, jde mi jen o princip.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak to je mi jasný, ale nebudu vkládat do psn údaje o kartě jen abych utratil 6,- za avatara :D když už je takovej vos**r u schémat, tak co by to nešlo u avatarů? :D A když si někdo koupí avatara asi není možný převíst nebo poslat ho na jinej účet, což?

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak to je mi jasný, ale nebudu vkládat do psn údaje o kartě jen abych utratil 6,- za avatara :D když už je takovej vos**r u schémat, tak co by to nešlo u avatarů? :D A když si někdo koupí avatara asi není možný převíst nebo poslat ho na jinej účet, což?

bohuzel mas jednu smolu :) minimalni castka k zaplaceni kartou se mi zda je 150 nebo 200 kč

Odkaz ke komentáři

• 0

caute lidi..mám problém se zadáváním informaci o karte, vse mam ok, ale jak to potvrdim tak mi to pise : The credit card information is not valid. please check your entries carefully.(43) :( nevíte co s tím?..co dělám špatně?.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu