canava Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 neměl by někdo zájem se mnou nakoupit pár starých pecek z Ps1 ? :) co jsem tak koukal tak 100% koupím Medievil.. ale je jich víc, Syphon Filter apod. stačí se jen domluvit na tom, co koupíme. budu nakupovat kartou. toto téma můžete využít k domluvě, i vy ostatní ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Květen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2012 O co by všechno konkrétně šlo? Tedy přímo ten balík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2012 nechci kupovat žádnej balík her, ani nevím že tam něco takovýho je. udělal bych to asi tak, že by jsme si každý napsali hry který by jsme chtěli, a ty co budeme mít stejný koupíme na půl :) tak budeme mít hru cca za 50-100kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Květen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2012 Můj výběr: Medievil, Syphon Filter, Driver, MGS, Rayman, RE 1 nebo 2 ...zkus napsat co bys přesně rád ty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2012 Medievil, Syfón filtra, MGS, Rayman, Crashe a všechny díly Tomb Raidera.. EDIT: možná bych pořídil i toho Rese.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2012 Taky bych do toho šel, ale čekám aý vyjde firmware na vitu s podporou ps1, ale tam vlastně nejde sdílení, takže si je budu muset koupit sám na sebe :( snad budou někdy ve special offers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Květen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2012 Souhlasil bych s Medievil, Syphon Filter, MGS, Rayman, Crash :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2012 okej, máš pm.. jinak tohle téma stále platí, mám zájem koupit i ty Tomb Raidery, tak kdyby měl někdo zájem tak piště.. dál se mi líbí i future cop a populous :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.