J0hnyCZE Odesláno Květen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2012 Ahoj asi všichni znáte hru Rock band nebo Guitar hero ale když mám na xku rgh a vím že nemůžu chodit na live tzn. hlavní server ale potřeboval bych poradit když dám get more songs tak me to chce pripojit na nejakej live a nevim jestli tam muzu kdyz mam rgh aby mi to nebloklo konzoli. Díky předem J0hny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boox Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Ahoj asi všichni znáte hru Rock band nebo Guitar hero ale když mám na xku rgh a vím že nemůžu chodit na live tzn. hlavní server ale potřeboval bych poradit když dám get more songs tak me to chce pripojit na nejakej live a nevim jestli tam muzu kdyz mam rgh aby mi to nebloklo konzoli. Díky předem J0hny Nemůžeš tam. V konzoli máš od flashera co ti dělal RGH přístup na live zablokovanej, když ho odblokuješ a půjdeš na live, mohlo by to poškodit instalaci FSD. Takže nové songy jedině jako DLC stáhnout na netu ale NE NA XBOX LIVE!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 kdyz mas RGH tak si songy muzes bezproblemu stahnout na xbox360iso a ze sem jich tam docela videl kdyz sem si stahoval nejake dlc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J0hnyCZE Odesláno Květen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 A jak stáhnu ty songy pls a klk maji mít tak velikost a hlavně jak je tam vložím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 no stahnes je normalne ve formatu rar, rozbalis a nakopirujes na interni disk do slozky content/16x0/nazev nebo cislo hry/00000002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J0hnyCZE Odesláno Květen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Ok das mi pls odkaz na stranku kde stahujes do rock band 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 No stahuju to z xbox360iso.com Tam se registrujes a najedes na sekci jtag dlc a tam si to najdes. Odesláno z mého SK17i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J0hnyCZE Odesláno Květen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 ja si dam cislo z hrou ale mam tam slozku 00000000001 a tam mam dat ten rar nebo jen ten soubor protoze kdyz tam dam soubor tak to v te hre neni nebo kde by to melo v te hre byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 tak si tam vytvor tu slozku 00000002 a do ni das jen ten soubor. bavime se o internim HDD ktery ma format fatX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J0hnyCZE Odesláno Květen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 a interni je hdd nebo flashka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 no interni hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.