T.z.V. Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Našel jsem nějaké informace o tom, jak vytvořit více oddílu a že je možné jeden oddíl mít NTFS a druhý FAT32, ale nevím jak ukládat data tam nebo tam. Mám program EASEUS Partition Master Home 9.1.0. Má někdo s tímto zkušenosti? Zkoušel to někdo na externím 1,5 TB HDD? Mám tam data, takže bych musel oddíl zmenšit, ale bojím se o to, ať se mi nějak neztratí data. Můžete mi poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Ve Windows 7 ve správě disků si v pohodě disk rozdělíš bez ztráty dat.Mám externí 750 GB Hdd kde mám půl v NTFS a druhou půlku ve FAT32 pro XBOX .Pokud chceš disk rozdělit právě ve windows 7 a jsou na disku již data , tak o zbylé velikosti rozhoduje systém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Az na to, ze ve windows nenaformatujes ten disk na fat32. Pouzij Easyus Partition Master. Timto programem lze disk rozdelit i naformatovat. Odkaz ke stazeni zde: http://www.partition-tool.com/download.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Květen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 Dobře, zkoušel jsem to u USB Flashky, ale jak mám pak nahrávat data na ten oddíl nebo na ten druhý. Když jsem se díval přes Tento počítač, tak jsem tam vyděl jen jeden oddíl. Jinak mám W7 64bit nevadí to? A mám externí HDD 1,5TB WD, kde 1TB mi zabírají data. Jak dlouho bude trvat to zmenšení oddílu a vytvoření a zformátování nového oddílu na FAT32? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Květen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 Trvat to bude cca minutu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Květen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 To bude trvat jenom minutu? Zmenšení oddílu, vytvoření nového a zformátování na FAT32. A o ty data se nemusím bát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 Presne tak, udelas resize a na prazdne misto das vytvorit fat32. Opravdu to trva cca minutu. Hlavne si cist co delas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Květen 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 Ty jsi to tedy zkoušel? I když jsi tam měl data? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.