JurasR Odesláno Květen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 Zdravim vsechny, potreboval bych poradit co s MPS??? Patram, googlim ale i tak stale tapu. Zridil jsem dva ucty na Xku, CZ a US, protoze jsem nekde vycetl ze na US ucty jsou levnejsi MS POINTS, ale mam obavy kdyz zaplatim MSP pro US profil a stahnu si pozdeji full hru, aby mi chodila i na CZ profilech, ktere mam v Xku take??? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Květen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 Teď jsem si stahoval přes US účet arcadovku DOOM 2 a přes CZ účet (oba účty na jedné konzoli) ji normálně spustím také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JurasR Odesláno Květen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 o.k. super, moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 nevíte jak to je s hrou, která není k dispozici na CZ? Tipnu si, že po koupi zůstane jen pro US účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Pře CZ účet jsem stáhnul Duke Nukem 3D, když jsem ho chtěl zkusit zahrát přes UK účet, tak nešel. Předpokládám, že to nepůjde i naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.