xxYoshixx Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 Ahoj, stáhl jsem z netu nějaký pack her na GH3 na x360 ale nevím co s něma :( Ani jeden z těch souborů nemá ani příponu, neví někdo co s tím ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 Zde máš kompletní cestu kam vložit DLC do Guitar Hero 3. Content\0000000000000000\415607F7\00000002\.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Květen 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 Jop, diky za odpoved, ale uz jsem na to prisel :) A to vsechny DLC musim davat do HDD1:/content/000000000000/GAME/0000002 ? nebo to precte xbox i pres externi hdd ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 kde jsi stáhnul songy :( hledám a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Červen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Skoč si na xbox360iso.com ... tam je vše :p (sekce DLC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 mě se zdálo, že jsem tu někdy viděl, že by na to snad měl existovat nějakej program nebo aplikace přímo do RGH. Pletu se, nebo něco takového opravdu existuje? JJ na xbox360iso.com jsem. Jen se tam v tom chaosu zatím moc neorientuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 sory ale co si ma clovek pod tim cos napsal predstavit aplikaci pro jtag/rgh xbox je mrte ale ted na co? PS:uz to nehul:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 myšleno něco na stahování DLC přímo z menu FSD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Červen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Jediné co vím že na GH je jako aplikace .. tak to bude to, že si ze svých vlastních písniček uděláš songy do GH. Je to ale těžší, tak to nechávám dělat ty, co je to baví a pak si to stáhnu :D ... Jinak na X360iso to je fajné, jeden týpek GHFear dává všechny DLC do všech GH ke stažení ... tam bych být tebou začal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.