Mušák Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 Ahoj, ps3 se mi začal asi před měsícem zničeho nic přehřívat. Přijel jsem v neděli domů, večer si zapl ps3 a větřák jede na max. Vždycky byl úplně tichej, když loni v létě jsem měl v bytě 30 stupňů. Zkoušel jsem i měnit pastu a je to ještě horší. Mám ps3 FAT cechj03. Myslíte, že by pomohlo kdybych dal do ps3 vodní chlazení ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 a co tak že by se ti posral senzor teploty a proto to toči hned na max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Květen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 už jsem to opravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mušák
Ahoj,
ps3 se mi začal asi před měsícem zničeho nic přehřívat.
Přijel jsem v neděli domů, večer si zapl ps3 a větřák jede na max. Vždycky byl úplně tichej, když loni v létě jsem měl v bytě 30 stupňů.
Zkoušel jsem i měnit pastu a je to ještě horší.
Mám ps3 FAT cechj03.
Myslíte, že by pomohlo kdybych dal do ps3 vodní chlazení ?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.