Dax1980 Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 koupím gold 1měsiční dám 170kč potřebuju ho hned a okamžitě pošlu penize na učet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 Nabizim 3mesice 299kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 Doporučuju se koukat občas přímo na xbox, nedoavno měly od microsoftu akci 20kč / měsíc ... a mám to uložený aby mi to obnovilo každej mesíc ... to je 240kč / rok ^^ a ne to kupovat od těhletěch "vyděračů". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 Doporučuju se koukat občas přímo na xbox, nedoavno měly od microsoftu akci 20kč / měsíc ... a mám to uložený aby mi to obnovilo každej mesíc ... to je 240kč / rok ^^ a ne to kupovat od těhletěch "vyděračů". To je jen akce je to dobra koupe,ale pozor obnovovat se ti to nebude za 20kc ale 150kc kazdy mesic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 už mám jednou obnovené a strhlo mi to 20,- :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 Tak to jsi asi nejaky vyvoleny jinak dalsi goldy strhavaji 150kc na mesic anebo to byla akce 40kc na 2 mesice. Ted .majiakci na gold 3 mesice za 249kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 pravda ... ted mi to strhlo zas a uz 150,- takze se omlouvam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Mam ted akci za 3 mesice za 199kc omezena nabidka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.