pancaaa Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 Zdravim, Už sem se tady na to jednou ptal a byl sem odkázán na topic o vypalování, kde bylo 36 stran a nic pořádně sem se tam nedozvěděl. Chci se zeptat na jedinou věc. Zvládne tahle vypalovačka http://www.alza.cz/asus-sdrw-08d2s-u-cerna-d188853.htm vypálit hry na xko (myslím i xgd3 hry)? Stačí mi pouze odpověď jestli jo nebo ne... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 Jediná spoľahlivá napalovačka je ihas. Máš to aj vo FAQ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancaaa Odesláno Květen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 Máš na mysli tuhle: http://www.alza.cz/lite-on-ihas124-19-d143307.htm#popis Já si chci koupit externí a tak se rozhoduju mezi těma levnějšíma a ta Asus se mi líbí, ale bojim se, abych ji nekoupil, a ono by to nevypalovalo hry na xko:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 no nebude to vypalovat hry na xko krome tech ihas, ale myslim ze tam se musi vybrat nejaka revize te ihas a ta uz neni moc dostupna. ta to zvlada korektne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancaaa Odesláno Květen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 promiň, ale z tvojí odpovědi nejsem moc moudrej:) Potřebuju jen vědět, jestli ta externí mechanika Asus zvládne vypalovat hry na xbox, to je všechno. Asi mi stejně nezbyde nic jinýho, než si tu mechaniku koupit, zkusit to, a když to nepůjde, tak ji vrátim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 korektne nezvladne :) protoze vzdycky ti na tom dvd bude chybet cast dat. a to dokaze vypalit jen ta ihas na kterou aplikujes fw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancaaa Odesláno Květen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 ok, teď sem si o tom něco přečetl, takže jediná možnost jak 100% pálit ty nový hry je mít mechaniku ihas, která bude ještě nějakym způsobem upravená... No a na ty starší hry mi ta Asuska bude stačit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 na hry co jsou ve formatu xgd2 by ti mela stacit protoze se to bez problemu vleze na dvouvrstve dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancaaa Odesláno Květen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 a ty xgd3 hry jdou vypalovat fakt jen na tý jedný vypalovačce, nebo to jde i na jinejch (třeba na tý Asusce), ale je to o tom, že na tý ihas to jde na 100% a na tý Asus je možný, že to nepůjde? Ale taky možný, že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 xgd3 hru si muzes vypalit na kterekoliv vypalovacce, ale muze ti to behem hrani hazet casto chyby, ale jen s tou ihaskou je to plne funkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancaaa Odesláno Květen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 jj díky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 A co je taky hlavní, tak bez ihas je to na FLAG respektive BAN, pokud chodíš na live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancaaa Odesláno Květen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 nee to nechodim, xbox používám více méně na odreagování, takže rozhodně nejsem "profi" hráč, takže bych na live neměl co dělat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ivan360 Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 ok, teď sem si o tom něco přečetl, takže jediná možnost jak 100% pálit ty nový hry je mít mechaniku ihas, která bude ještě nějakym způsobem upravená...No a na ty starší hry mi ta Asuska bude stačit? A budou ti stačit pouze starší hry? :) RGH = konec starostí s vypalováním (mimo jiné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pancaaa
Zdravim,
Už sem se tady na to jednou ptal a byl sem odkázán na topic o vypalování, kde bylo 36 stran a nic pořádně sem se tam nedozvěděl.
Chci se zeptat na jedinou věc.
Zvládne tahle vypalovačka http://www.alza.cz/asus-sdrw-08d2s-u-cerna-d188853.htm vypálit hry na xko (myslím i xgd3 hry)?
Stačí mi pouze odpověď jestli jo nebo ne...
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.