Mušák Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 Ahoj, hledám program, který by dokázal hromadně (asi ve 150 souborech) změnit písmena. Třeba z ô na z. Vložil jsem si češtinu z pc verze GTA IV EFLC do ps3 a tam nejde diakritika. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 Normální word a použij funkci nahradit... (Zkratka je myslím CTRL + H) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 Ale potřebuji to u 150 souborů naráz a u každého zvlášt se mi to delat nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 PSPad..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Díky, zkusím. Kdysi jsem ten hex editor mel v PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.