Doko Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Ahoj, pořídil jsem si xbox s RGH s interním diskem, na kterém běží freestyle dash 2.2 a teď přemýšlím, jaké jsou možnosti přenosu her do něj z počítače (které mám uložené jako ISO). Našel jsem zde dobře zpracovaný návod na kopírování přes FTP, ale zajímalo by mě, jestli je možné hry přenést například také na usb flashce. Tzn. že bych ISO extrahoval na flashku a pak jí nějak zkopíroval na interní disk). Je to možné a případně co je třeba udělat? Snažil jsem jednoznačnou odpověď na svou otázku najít na fóru, ale bez úspěchu. A tak bych poprosil někoho zkušenějšího o radu. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 jo jde to, iso si normalne prevedes pres xbox image browser nebo Iso2god a nakopirujes na flesku ve formatu fat32, v FSD si das file manager a celou tu hru zkopirujes na hdd1(interni disk). obnovis fsd a hra by se ti mela ukazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doko Odesláno Květen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 jo jde to, iso si normalne prevedes pres xbox image browser nebo Iso2god a nakopirujes na flesku ve formatu fat32, v FSD si das file manager a celou tu hru zkopirujes na hdd1(interni disk). obnovis fsd a hra by se ti mela ukazat. Díky moc za odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 jo a hry se kopiruji bud do: hdd1/content/0000000000000000 (iso2god) nebo hdd1/games (xbox image browser) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doko Odesláno Květen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Jasné, díky. Ještě bych využil příležitosti a zeptal se, jak je to s připojenim k netu. Je bezpečný připojovat se s xboxem na internet z hlediska RGH (aby se nějak nezrušil) ? Samozřejmě ne na live... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Jasné, díky. Ještě bych využil příležitosti a zeptal se, jak je to s připojenim k netu. Je bezpečný připojovat se s xboxem na internet z hlediska RGH (aby se nějak nezrušil) ? Samozřejmě ne na live... Naprosto bez problémů - jen si zakážeš přístup na live ve FAMILY SETTINGS . Z internetu si potom můžeš stahovat obaly her a TU . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Jinak nakopirovat to muzes kamkoliv na disk, ne jak bylo napsano od dany_. V FSD nastavic jen cestu ke slozce, kam jsi hry nahral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 napsal jsem to z duvodu kdyz by chtel do budoucna nejaky DLC si treba stahnout, tak DLC se davaji do slozky content/16x0. proto radím tohle aby pak člověk neměl hru tam a tam a dlc tam, a pak hledal kam ma dat DLC a neměl v tom bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.