lukppeN Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2012 Asi tak 7 dní zpátky jsem si nechal udělat flash 3.0 LT+ na Slimákovi .. hned co jsem si to přinesl domů tak jsem to odzkoušel a hodil jsem tam COD MW 2. Všechno šlapalo jak má. Teď jsem si to po týdnu chtěl zahrát a píše mi to "disc is not supported". Dělá mi to pouze u téhle hry. Po vložení dvd hra normálně načte a ukáže se "play game" a poté naskočí obrázek hry. Nevíte někdo v čem je problém? :idea: Citovat
teamferrari Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2012 to samé se stalo mě akorát že mi to nešlo vůbec po tom co mam flash 3.0 LT+ na phat konzoli :/ Citovat
vetrelec_cz Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2012 Mam take podobny problem. Mam par her ktere se proste takto chovaji. Phat konzole s LT3 a nefunguje mi treba lego harry potter, kinect disneyland, ... ostatni hry jedou normalne .. :( Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.