lukppeN Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Asi tak 7 dní zpátky jsem si nechal udělat flash 3.0 LT+ na Slimákovi .. hned co jsem si to přinesl domů tak jsem to odzkoušel a hodil jsem tam COD MW 2. Všechno šlapalo jak má. Teď jsem si to po týdnu chtěl zahrát a píše mi to "disc is not supported". Dělá mi to pouze u téhle hry. Po vložení dvd hra normálně načte a ukáže se "play game" a poté naskočí obrázek hry. Nevíte někdo v čem je problém? :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teamferrari Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 to samé se stalo mě akorát že mi to nešlo vůbec po tom co mam flash 3.0 LT+ na phat konzoli :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vetrelec_cz Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Mam take podobny problem. Mam par her ktere se proste takto chovaji. Phat konzole s LT3 a nefunguje mi treba lego harry potter, kinect disneyland, ... ostatni hry jedou normalne .. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.