wosta Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Ahoj, Mam velkou prozbu, koupil jsme si xbox 360 4GB s kinectem a resim jeden problem, kdyz dam do mechaniky nove NHL 12, tak jednou jde bez problemu a kdyz to zapnu treba za hodinu tak mi nechce nabehnout ze je v jednotce ale xbox ho nevidi tudiz ho nenacte nevite v cem je problem..? dekuji moc vsem za radu. Už jsme stoho zoufalej...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 No jelikož seš tu novej tak bych to tipnul na tuhle věc: zapneš xbox, hodíš do něj hru, xbox ji automaticky spustí a hraješ. vypneš xbox zapneš xbox (hra je uvnitř) sama se nespustí a ty nevíš co se děje, je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wosta Odesláno Květen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Presne tak kamoo porad mi prosim te Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 No pokud toje tak, že zapneš xbox a nespustí se ti sama hra, stačí jen zmáčknout tlačítko A po tom co se ti xbox zapne a hra naběhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 No pokud toje tak, že zapneš xbox a nespustí se ti sama hra, stačí jen zmáčknout tlačítko "A" (zelený), po tom co se ti xbox zapne a hra naběhne (sorry za double post) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wosta Odesláno Květen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 No, když ho zapnu a nenabehne, taky mi to v "Home" pise Open Tray tak otevre mechaniku a zavri a sekundu nabehne reading a nic pak o5 Open Tray..:/ obcas jsem zkousel treba 3 otevrit a zavrit a nabehla ale jak kdy..:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Dělá ti to i jiná hra? Máš origoš nebo kopii? Jak je Xbox starej? Původně jsem si myslel, že je chyba v tobě. Podle toho co jsi napsal naposled bude buď v konzoli nebo špatná hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wosta Odesláno Květen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Ahoj, xbox je starej cca 10dni max, a hra to same normlane originalka NHL 12 a dela to i Kinect sport 2 a kinect adventures.. zatim jsme ani vic her nekupoval.. ale uz jsme taky premyslel ze by konzole byla spatna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 no nova konzole originalky nefungujou jak maj pokud nejsou poskrabany tak jasna reklamace to bude v riti mechanika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.