BartonX Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Dobrý den Mám takový dotaz. Kde bych mohl sehnat ke stažení vyšší rozlišení textur do Zeldy Twilight jako je třeba na tomto videu? Linky, které jsou pod videem na youtube jsou nefunkční a tak nevím kde bych to mohl stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StefiCZ Odesláno Květen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2012 No ono to hlavně není na Wii... Jsou to textury pro pc emulátor Dolphin, a jestli ti ty textury stojí za nekonečný nastavování a nervování se u emulátoru tak GL :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BartonX Odesláno Květen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2012 No, ale fail pro tebe je to, že já to vím. :D Ale Zeldu na Wii jsem hrál a chtěl bych si zahrát i tu Zeldu, která by mohla vypadat o něco líp. A mě jede Dolphin zatím s každou hrou v pohodě a nastavování by mi ani nevadilo, kdybych dostal o něco lepší zážitek. :) Ale původní otázka byla, kde to seženu, tak se prosím příště drž otázky. Pokud to nevíš, tak psát nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BartonX
Dobrý den
Mám takový dotaz. Kde bych mohl sehnat ke stažení vyšší rozlišení textur do Zeldy Twilight jako je třeba na tomto videu?
Linky, které jsou pod videem na youtube jsou nefunkční a tak nevím kde bych to mohl stáhnout.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.