daneva Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Ahojky, poradte mi prosím - koupila jsem z druhé ruky ovladač a když ho zapnu tak na něm blikají všechny 4 světla a nespojí se s konzolí - co s tím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Zapni ovladač. Zmáčkni na xboxu tlačítko pro spárování ovladače. Je z přední strany xboxu a zmáčkni tlačítko z přední strany ovladače taky malinký tlačítko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Květen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 díky moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
daneva
Ahojky, poradte mi prosím - koupila jsem z druhé ruky ovladač a když ho zapnu tak na něm blikají všechny 4 světla a nespojí se s konzolí - co s tím???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.