ccinkyda Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Ahoj, chci se zeptat jak to je s touhle hrou. Myslim, že včera vyšla na PC a proto bych se chtěl zeptat, kdy by měla vyjít na XBOX? Popřípadě bude vycházet jako krabicová verze nebo bude jen ke stažení na XBOX LIVE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 hra na xku uz davno je nie ? aspon ja ju na RGH mam aspon mesiac a viac.... a bude to len arkadovka, krabice sa asi nedockame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Krabicovka nebude, je to jen na live za bodíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 jenom arkádovka? takže to neni ani jako plnohodnotná hra jako byl ten první díl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 JJ arkádovka, lepší zbraně a i příběh to má. Má to 9 misí a 3 mise se stále opakují dokola a jsou jen trochu pozměněné. Já když jsem to hrál tak jsem myslel, že dělám něco špatně protože mi to přišlo divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 ano opravdu je uz ke stazeni delsi dobu... neni to spatna hra, je tam vic akce a mene strachu a napeti jak v puvodnim alan wake.. chtelo by to spis plnohodnotny druhy dil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Plnohodnotny druhy diel bude.. toto bol skor taky experiment, co maju a co nemaju pridat o plnohodnotnej dvojky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.